8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Заета   Заета
Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна
Нова година в Къща за гости Дивна
Къщата се намира във В.Търново в Етнографски комплекс Самоводска чаршия.Насладете се на топлината на Новогодишните празници в уюта на дома, разполагащ с 3 спални, 1 баня, просторен хол, трапезария, кухня, балкон, малко дворче.Цена за 3 нощувки 1200 лв.

Намира се в сърцето на Стария град – на Самоводската чаршия – архитектурно-етнографски комплекс. Балконът й гледа към уличката на Задругата на майсторите и има прекрасна гледка към целия град. Разположена е на 2 до 10 минути пеша от центъра на града – Паметника на Майка България и от най-интересните културно-исторически забележителности: Хана на Хаджи Николи, Къщата с маймунката, Църквата „Свети Никола”, Мултимедиен посетителски център /Музей на восъчните фигури/, Хълма Царевец, Църквата „Свети 40 мъченици” и гроба на цар Калоян, Археологически музей, улица „Гурко”, Паметника на Асеневци. Има още толкова много интересни места, които можете да посетите: хълма Трапезица, Преображенски манастир, Манастир „Света троица”, квартал „Асенов” с неговите църкви, село Арбанаси с неповторимата възрожденска архитектура и църкви… Наоколо са разположени и прекрасни кафенета и ресторанти.

КЪЩА ЗА ГОСТИ ДИВНА

предлага на своите гости удобството, уюта и топлината на българския дом

Къщата разполага с просторна дневна, три спални, тоалетна и баня, балкон и малко дворче.

В дневната на разположение на клиентите има кът с мека мебел, сателитна телевизия, система за домашно кино, DVD, трапезария и напълно оборудван кухненски бокс с печка, микровълнова фурна, кафе машина, миялна машина, посуда.

Двете спални са с двойни легла, а третата с ъглово легло.

През зимата отоплението е с парно.

За удобство през топлите летни дни във всяко помещение има климатик

Къщата се намира на площад, който е обществен паркинг и може да се ползва от гостите безплатно.

На разположение е и безплатен WiFi

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Диана Байкова
Диана Байкова