Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна Къща за гости Дивна

Къща за гости Дивна, Крушуна разполага с леглова база от 8 места.

Намира се на 5 минути пеша от приказната местност Маарата, където са и Крушунските водопади, минералният басейн и на 15 км от Деветашката пещера.

Къщата разполага с леглова база от 8 места (6 основни и 2 допълнителни), като първата стая е с две единични легла, втората стая е със спалня, възможност за едно допълнително легло и климатик, третата стая е със спалня, възможност за едно допълнително легло и климатик, баня с тоалетна и механа с камина.

Освен с необходимата посуда за хранене, механата разполага и с камина, барбекю, електрическа скара, хладилник, кафе машина, микровълнова фурна, телевизор с кабелна телевизия, музикална уредба и други удобства.

Цените на нощувките са между 25 и 35 лв., като подлежат на договаряне в зависимост от продължителността на престоя, брой хора, сезон. За празнични дни - договаряне!

В зелената и цветна градина има маса със столове, чадър, барбекю на дървени въглища.

Насладете се на уюта и комфорта на една истинска, разпускаща почивка при нас!

За допълнителни подробности и резервации, моля, позвънете.

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 3
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Ивайло Борисов
Ивайло Борисов