Къща за гости Добревата Къща

град Шабла · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща Къща за гости Добревата Къща

"Добревата къща" предлага приятна атмосфера за Вашата спокойна почивка край морето в гр. Шабла в реновирана каменна къща от 1885 г. изпълнена в типичния за Добруджа архитектурен стил. Къщата се намира на тихо и спокойно място само на 2 минути пеша от центъра на града и на 5 км от плажовете на къмпинг "Добруджа".

"Добревата къща" разполага със 7 стаи със самостоятелен вход и самостоятелен санитарен възел (5 тройни и 2 двойни) и 1 апартамент (спалня, трапезария и кухня) като пълния капацитет на къщата е 21 човека.

Всички стаи са с телевизор с кабелни канали, безжичен Интернет и климатик. На разположение на почиващите са и две закрити кухни с барбекю, оборудвани с кухненски уреди и посуда. Към всяка от тях има трапезария както и пет допълнителни маси за вечеря или кафе на открито. В двора на къщата е осигурен паркинг за всички почиващи, детска площадка за децата и открит басейн. Почиващите може да се възползват още от велосипеди под наем, дартс, фитнес уреди, бадминтон, мини-футболно игрище и др.

Къщата работи целогодишно, което я прави подходяща за ловни и рибарски срещи, празнични събирания и др. Изградени са 6 специални клетки – къщички за ловджийски кучета.

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 5
студиа: 1
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Димитрина Добрева
Димитрина Добрева