Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви Къща за гости Добреви

Къща за гости "Добреви" е разположена на първа линия до северния плаж в град Приморско. Стаите са оборудвани със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, мини бар, климатик и тераси с изглед към морето. Гостите на къщата ползват безплатен безжичен интернет.

Стаите са двойни и тройни с възможност за поставяне на допълнително легло.

Къща за гости "Добреви" е предпочитано място за почивка на море както от български, така и от чуждестранни граждани. Цените са атрактивни. Месеците юни и септември са предпочитани от голям брой наши гости, заради по-малкото натоварване на морския курорт, по-голямото спокойствие, а също и по-ниските цени.

На партерния етаж на къщата работи магазин за плажни стоки – бански, бельо, плажни хавлии, плажни масла, надувни дюшеци, пояси, топки и най-разнообразни надуваеми играчки, плавници, маски, шнорхели, картички със снимки на морето, плажа и курорта, както и много други стоки на едни от най-конкурентните цени в града.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Станислав Добрев
Станислав Добрев