Къща за гости Добриновата къща

село Лява река · община Гурково, област Стара Загора

Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща Къща за гости Добриновата къща

Село Лява река се намира в Южен централен регион на България и е част от община Гурково (обл. Стара Загора). Разклонението за селото се намира в Прохода на Републиката. Указателната табела за отклонението се намира в село Пчелиново. Пътя от Пчелиново до Лява река е около 3 км.

Добриновата къща е идеалното място за вашата пълноценна почивка. Къщата разполага с две двойни и две тройни стаи, всяка от които със самостоятелен санитарен възел и тераса, от която гостите могат да се любуват на уникалната природа.

На първия етаж има широка и просторна трапезария, голям хол, както и напълно обзаведена кухня.

В двора има изградено покрито барбекю, където можете да прекарате приятни мигове по време на своята почивка. Това е идеалното място, където да отпразнувате вашите празници в приятна обстановка.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
кухня:
Безплатен паркинг:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Добрин Станков
Добрин Станков