Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино Къща за гости Домино

Къща за гости "ДОМИНО" се намира на централната улица в Белоградчик, по пътя към прочутите "Белоградчишки скали" в непосредствена близост до Исторически музей и Художествената галерия.

На 200м. от центъра на града и една ръка разстояние от Белоградчишката Крепост, и само на 2м. от кафене.

Къщата е подходяща за семейна почивка. Разполага с удобен паркинг за автомобили, собствена кухня със всички необходими посуди за приготвяне на храна, кабелна телевизия и интернет.

Ползва се самостоятелно, без хазяи.

Къщата е разположена в старата централна част на Белоградчик, на 20 км. от пещера "Магура” на 50км. от Видин и само на 160 км. от София.

Къщата е напълно обзаведена и разполага с 5 редовни легла, разпределени в 2 двойни и 1 единична стая.

Също така може да получите информация за други забележителности в региона, вело и еко пътеки.

Местоположение:
Цялата къща: 5 гости
Двойни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Радослав Гайдаров
Радослав Гайдаров