Къща за гости Драгия

село Чифлик · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия Къща за гости Драгия

Къща за гости Драгия се намира в курортното село Чифлик, на 3 км. от минералните басейни.

Ние предлагаме домашен уют, комфорт и спокойствие. От месец юни 2021 г. къща Драгия разполага с още една самостоятелна къщичка за 4 човека, която се намира в същия двор. Напълно оборудвана с механа на първия етаж и две спални, всяка с отделен санитарен възел на втория етаж.

Тази къща може да се отдава както самостоятелно, така и за по-голяма компания, която да заеме и двете къщи. Къщата разполага с барбекю, в двете къщи има камини, напълно оборудвани кухни (с хладилник, печка, миялна, кафе машина), безжичен интернет, телевизори.

Общо къщите са за 10 човека (5 спални).

Домашно приготвена закуска срещу допълнително заплащане и заявка.

Къщата разполага с басейн с размер 300 см. диаметър и 1.40 м. дълбочина.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Мариана Цонева
Мариана Цонева