Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките Къща за гости Драките

Разположена в западния край на Белоградчик, къща за гости "Драките" предлага чудесни условия за отдих за 10-12 души в два самостоятелни етажа.

На първия етаж има две стаи с общ санитарен възел, с по две единични легла, и една стая с двойно легло, допълнително единично и самостоятелен санитарен възел. На другия етаж има две стаи със самостоятелни санитарни възли, като едната е с две единични легла, а другата - с двойно легло и допълнително единично. Всяка стая разполага с кабелна телевизия и безжичен интернет. От терасите се разкрива чудесна гледка към Дунавската равнина и предхождащите я хълмисти възвишения, като при ясно време могат да се видят дори Карпатите.

Автомобилите на гостите могат да бъдат паркирани безопасно в двора на къщата. Опитен водач може да ви покаже несравними гледки по екопътеките, както и множество красиви места в цялата област. За любителите на астрономията е възможно да се организира посещение до местната обсерватория.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
093* *** **
покажи телефона
Ангел Боянов
Ангел Боянов