Къща за гости Дрънгови

село Смилян · община Смолян, област Смолян

Село Смилян е едно от най- древните селища в Родопите. Разположено е живописно на двата бряга на река Арда в централните Родопи на 850 м. надморска височина. Намира се на 250 км. от София, на 100 км. от Пловдив и на 25 км. от курорта Пампорово, на 15 км югоизточно от областния град Смолян и на 20 км. oт границата с Гърция. Уникални са природните дадености на Смилян и района около него – мек климат, кристално чист въздух, бистри води на река Арда и множество потоци и рекички. Селото е известно с производството на смилянския боб, за който е организиран и традиционен празник на боба. В околностите на селото се намират пещерите Ухловица, Надарска, Бориковска, Гарга дере, Голубовица (водната пещера), Калето, историческите забележителности - Агушевия конак, Тракийското светилище на в. Ком и др..

Къща за гости "Дрънгови" се намира в близост до центъра на село Смилян. Разполага с три стаи- две тройни и една двойна, обзаведени стилно и различно.

В непосредствена близост се намира минимаркет, ресторант и микроязовир за спортен риболов. Къщата разполага с богата библиотека.

Тук може да откриете истинското място за отмора и релаксация сред тишина, спокойствие и чист въздух.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Светозар Дрънгов