Къща за гости Дрянковската къща

село Дрянковец · община Айтос, област Бургас

Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща Къща за гости Дрянковската къща

Разположена в малкото и тихо селце Дрянковец, само на 12 км от гр. Айтос, "Дрянковската къща" съчетава в себе си съвременен дизайн с битови мотиви, предлагаща всички необходими условия за едно незабравимо преживяване.

Къщата разполага с общ капацитет на настаняване от 12 човека, съответно разпределени в 2 двойни и 2 четворни стаи, към тях прилежащи 3 санитарни възела. Във всяка от стаите има климатик, телевизор, масичка и столове.

За удоволствието на нашите гости е изградена красива и изключително уютна механа с кухненски кът и санитарен възел. Механата побира до 30 души.

В кухничката ще намерите всички необходими уреди за готвене като вградена фурна с четири котлона, хладилник, микровълнова, съдомиялна, аспиратор и кухненска посуда.

В механата е изградена и очарователна камина, но ако тя и виното не са достатъчни за поддържане на градуса и настроението, ние сме добавили и климатик и телевизор.

В двора ще намерите навес, с барбекю и отделена част с маси и пейки за 20 души, с прилежащи хладилник, микровълнова и телевизор.

Къщата разполага и с обширен паркинг и кът за отдих, както и игрище за футбол и тенис маса.

Заповядайте при нас :)

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Георги Георгиев
Георги Георгиев