Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха Къща за гости Двата ореха

Къщата и прилежащата към нея самостоятелна виличка са разположени в амфитеатрално терасиран голям двор с ограда, която осигурява сигурността и спира любопитните погледи.

Къщата е на три етажа. На първия са разположени кухня и голяма дневна стая– хол.

Кухнята е напълно оборудвана с всички домакински уреди и маса с шест стола. Прозорецът й гледа към площадката и оттам може директно да се подават напитките и мезетата за парти на открито.

Холът е обзаведен с диван, фотьойли, кафе маса и широкоформатен телевизор. При необходимост диванът се разтяга и може да служи за спане.

На втория етаж има две спални с двойни легла. От терасата на този етаж се открива прекрасна гледка към връх Суткя. Терасата е покрита със сенник и оборудвана с кафе маса и градинска мебел. Идеално место за следобедно кафе и съзерцаване на планинската панорама.

На третия етаж, тип мансарден, са двете "младежки" стаи с по две единични легла.

Всички стаи са със самостоятелна баня, телевизор, мебелирани са с гардероб, кафе масичка и разтегателен фотьойл, който може да се ползва и като допълнително легло за дете.

Цялата къща и виличката са осигурени с кабелна телевизия и интернет.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона