Къща за гости Двата Щрауса

село Боженците · община Габрово, област Габрово

Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса Къща за гости Двата Щрауса

Къщата е паметник на културата.

Подходяща за семейни почивки, отдих и релаксация близо да природата.

На разположение на гостите има обща трапезария - механа с телевизор и сателитна телевизия, кухненски кът, оборудван с хладилник, печка и разбира се - барбекю. Гостите в района на къщата могат да използват безплатен WI-FI интернет. Къщата разполага и с голям панорамен и обзаведен двор - с маси, люлка, шезлонги и пещ. Тук имате възможност сами да приготвите вашата храна. Ако не сте кулинари, любезните домакини ще сготвят вместо Вас. Топлината през зимата е осигурена чрез парно отопление.

Разположението на хотела в подножието на Стара планина, предполага възможности за излети и походи в планината, пикници на открито. В околността има множество маркирани еко пътеки и туристически маршрути. Ако желаете можете да посетите Трявна - град с богати възрожденски традиции, Габрово, Дряновски манастир, пещерата Бачо Киро или просто да се разходите по живописните улички на Боженци.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
067* *** **
покажи телефона
Иванка Пенева
Иванка Пенева