Избягайте от забързаното ежедневие и се потопете в чистия балкански въздух и тишината, които ви предлага Къща за гости „Двете Реки”, село Мийковци. Разположена на 13 км. от град Елена и на 300 метра от центъра на селото в най-живописния район на Еленския балкан. Къщата за отдих и релакс, и околностите на село Мийковци предлагат много възможности за прекарване на свободното време, като тук можете да се разходите следвайки многобройните еко пътеки и маршрути, да се насладите на планински лов и риболов.

Барбекютата и беседките по поречията на реката Ви предлагат невероятни пикници и незабравими мигове със семейството или приятелите. От голямата веранда на къща за гости „Двете Реки” ще можете да се насладите на красивата природа и живопис на Централна Стара планина. Името на къщата идва от двете реки, които минават през нейния двор, и в които можете да се разхладите в горещите летни дни.

Къщата е разположена в голям озеленен двор, в който децата безгрижно могат да се наслаждават на игрите си, а барбекюто и покритата тераса ще направят почивката на родителите още по-приятна и забавна.

Климатичните особенности на Еленския балкан правят почивката подходяща за всички страдащи от белодробни и хронични заболявания, но не на последно място са релаксацията сред тишината и чистия въздух на планината.

Къщата за гости е с капацитет от 21 души, като стаите са подредени така, че да е удобно както за семейства с деца, така и за големи компании. Във всяка от тях има телевизор с цифрова телевизия, WI-FI, гардероб, отопление и др., необходими за удобството и комфорта на гостите.

Голяма самостоятелна механа с камина - телевизор и музикална уредба,

готварска печка с котлони, микровълнова фурна, кафе машина, кана за топла вода, два хладилника с с минусови камери, кухненски прибори и всякаква домакинска посуда необходима за приготвянето на храна.

Разположение 1-ви етаж:

Една двойна и една тройна спалня с общи баня и тоалетна.

Една двойна, една тройна и една четворна стая, всяка от които със самостоятелни баня и тоалетна.

Разположение 2-ри етаж:

Покрита тераса с дървени маси и пейки, с капацитет 26-27 човека.

Оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна.

Две двойни и една тройна спалня с обща баня и тоалетна.

Цената за наемане на цялата къща е 300 лв. В празнични дни, отоплителен сезон и в други единични случаи цената и броят на нощувките е по договаряне !!!

Очакваме Ви !!!

Тел.0876813810

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 3
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Георги Пенков