Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки Къща за гости Двете реки

Избягайте от забързаното ежедневие и се потопете в чистия балкански въздух и тишината, които ви предлага Къща за гости „Двете Реки”, село Мийковци.

Разположена на 13 км. от град Елена и на 300 метра от центъра на селото в най-живописния район на Еленския балкан.

Къщата за отдих и релакс, и околностите на село Мийковци предлагат много възможности за прекарване на свободното време, като тук можете да се разходите следвайки многобройните еко пътеки и маршрути, да се насладите на планински лов и риболов.

Барбекютата и беседките по поречията на реката Ви предлагат невероятни пикници и незабравими мигове със семейството или приятелите.

От голямата веранда на къща за гости „Двете Реки” ще можете да се насладите на красивата природа и живопис на Централна Стара планина.

Името на къщата идва от двете реки, които минават през нейния двор, и в които можете да се разхладите в горещите летни дни.

Къщата е разположена в голям озеленен двор, в който децата безгрижно могат да се наслаждават на игрите си, а барбекюто и покритата тераса ще направят почивката на родителите още по-приятна и забавна.

Климатичните особености на Еленския балкан правят почивката подходяща за всички страдащи от белодробни и хронични заболявания, но не на последно място са релаксацията сред тишината и чистия въздух на планината.

Къщата за гости е с капацитет от 21 души, като стаите са подредени така, че да е удобно както за семейства с деца, така и за големи компании.

Във всяка от тях има телевизор с цифрова телевизия, WI-FI, гардероб, отопление и др., необходими за удобството и комфорта на гостите.

Голяма самостоятелна механа с камина - телевизор и музикална уредба, готварска печка с котлони, микровълнова фурна, кафе машина, кана за топла вода, два хладилника с минусови камери, кухненски прибори и всякаква домакинска посуда необходима за приготвянето на храна.

Разположение 1-ви етаж:

Една двойна и една тройна спалня с общи баня и тоалетна.

Една двойна, една тройна и една четворна стая, всяка от които със самостоятелни баня и тоалетна.

Разположение 2-ри етаж:

Покрита тераса с дървени маси и пейки, с капацитет 26-27 човека.

Оборудвана кухня за самостоятелно приготвяне на храна.

Две двойни и една тройна спалня с обща баня и тоалетна.

Цена на цялата къща: цялата къща 21 човека: делник - 350 лв., уикенд - 395 лв.

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Георги Пенков
Георги Пенков