Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене Къща за гости Дворене

Конна база Дворене и къща за гости дава възможност на гостите си да се насладят на приятна и пълноценна почивка, съчетавайки удобството на къща за гости и удоволствието от конната езда.

Къщата за гости в конна база Дворене представлява място за почивка и развлечение и разполага с 10 добре обзаведени стаи за настаняване.

До базата се стига лесно, има асфалтов път и собствен паркинг. Къща за гости Дворене е асоцииран член на Асоциацията на къщите за гости в България.

Стаите в къщата за гости са оборудвани с удобни матраци, приятни завеси за повече комфорт на стаята, собствен санитарен възел с постоянна топла вода, отлична wi-fi връзка за цялата база.

Дворът и прилежащите площи са озеленени, чисти, уредени и поддържани.

Пред манежите за езда има беседка/ механа с прекрасна гледка на разположение на нашите гости.

Конна база Дворене разполага с голямо място за игра на децата, разходки, детски кът с батут.

Къща за гости - пакети нощувки с изхранване (закуска), пакети нощувки с изхранване (закуска и включена конна езда)

Говорими езици

Местоположение:
Цялата къща: 29 гости
Единични стаи: 3
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
студиа: 2
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Весела Златкова
Весела Златкова