Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови Къща за гости Eфтимови
Къща за гости Eфтимови
община Смядово, област Шумен
село Черни връх
04 Май 06 Май
490лв. 530лв. на вечер
Самостоятелна къща
Брой гости 14
          

Цената е за Великден, при минимум 2 нощувки. Не се допускат домашни любимци. Настаняване-по договаряне.

Къщата за гости се намира в с. Черни връх, на 38 км от Шумен и 88 км от Варна. Селото е разположено в Източна Стара планина, с чудесна гледка към планината. Запазен е възрожденския стил на къщата, като е съчетан с удобствата и уюта на съвременния живот.

Тук ще откриете всичко, което една изискана почивка на село би могла да предложи - спокойствие и тишина, уединение, великолепна природа, релаксиране от напрегнатото ежедневие.

На първия етаж е разположена напълно обзаведена и оборудвана механа с камина, музикална колона и TV, кухня, бар плот и санитарен възел. Кухнята е напълно обзаведена, оборудвана и снабдена с необходимата кухненска посуда, като гостите могат сами да приготвят храната си.

На втория етаж са разположени 4 стаи с общ брой на местата за настаняване - 14 човека.

Две от стаите са тройни (1 двойно и 1 единично легло), а другите две са четворни (1 двойно и 2 единични легла). Всички стаи са с гледка към планината и двора на къщата, с телевизор, Wi-Fi интернет и самостоятелен санитарен възел към всяка стая.

Изходът на стаите е към обща широка тераса, от която се открива невероятно красива гледка към планината, терасирани хълмчета, гори, поляни.

Дворът на къщата е голям, озеленен, подходящ за игри и веселие за деца и възрастни. Къщата разполага с лятно барбекю, подходящо за приготвяне на храна по Ваш вкус.

Външното барбекю е под навес, снабдено с масивни и оригинални градински мебели, където можете да се отпуснете и наслаждавате на природата, песента на птиците и чистия въздух.

За летните горещи дни има и сезонен открит басейн.

За удобство и спокойствие разполагате с безплатен паркинг.

* Настаняване след 14 ч., освен в случаите с предварителна уговорка.

* Не се допускат домашни любимци.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
сем. Ефтимови
сем. Ефтимови