Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл Къща за гости Ейнджъл

Къщи Ейнджъл се намират в местността Цигов чарк, гр. Батак, разположени на 1036 м. надморска височина в полите на красивите Родопи.

Цигов чарк е известен с много, пръснати по целия курорт малки вили, които предлагат не само тишина и спокойствие, но и възможност да почувстваш домашния уют. Районът е подходящ за туризъм, разходки, риболов, спортуване в планината, каране на велосипеди и слънчеви бани.

Къщи Ейнджъл са разположени на тихо и спокойно местенце в курорта, отдалечени от градския шум и заобиколени от чудесните песни на горските птички. Когато се настаниш на едно приветливо и красиво място каквото е тук, губиш представа за друго.

Настаняване в Къща Ейнджъл

Къщата разполага с 8 места за настаняване плюс 4 допълнителни легла.

На първия етаж са разположени две стаи със спални (легло 164/190), санитарен възел + баня и хол с кухня. В хола има разтегателен диван. От хола се излиза на огромна веранда с прекрасна гледка и маса за 10 човека. Кухнята е изцяло оборудвана с фурна котлони, хладилник, кафе машина, кана за топла вода, тостер, прибори и посуда-всичко необходимо за Вашата приятна почивка.

На втория етаж се стига чрез външна стълба. Там за гостите са на разположение две стаи с френски легла (90/200) с възможност за спалня или за единично ползване и допълнителни разтегателни фотьойли във всяка стая, подходящ най-вече за деца. Стаите на втория етаж също разполагат с чудесни веранди със спираща дъха гледка към язовир „Батак”.

Във всяка стая в къщата има TV и интернет. Санитарен възел + баня на втория етаж общ за двете стаи. В коридора на втория етаж има обособен кът с барплот, хладилник, кафе машина, кана за топла вода, където гостите могат да направят своето кафе или чай и да изпият своята напитка на верандата, завладени от тишината и спокойствието на Балкана.

Къща Ейнджъл 2 е застроена на площ от 42 кв.м.

Разполага с 2 места за настаняване +2 допълнителни легла.

Тя се състои от една стая със спалня (легло 164/200) и разтегателен фотьойл, подходящ за деца, санитарен възел + баня и хол с кухня. В хола има разтегателен диван, подходящ за двама човека (160/200 площ за спане), оборудван с допълнителен топ матрак, за да се чувстват удобно нашите клиенти. От хола се излиза на голяма веранда с чудесна гледка към „язовир Батак”, маса с ратанови мебели с меки възглавнички, подходяща за 4 човека.

В едната част на верандата е обособена релакс зона с люлка за релакс и топло одеяло, което може да използвате в по хладните вечери. Кухнята е изцяло оборудвана с фурна, котлони, хладилник с фризер, кафе машина с капсули, кана за топла вода, прибори и посуда - всичко необходимо за Вашата почивка така, че да се чувствате като у дома си.

Също така има и съдомиялна машина и микровълнова фурна.

Във всяка стая в къщата има TV и интернет, а също и на верандата.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Ваня Пейчинова
Ваня Пейчинова