Къща за гости Елеганс

град Доспат · община Доспат, област Смолян

Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс Къща за гости Елеганс

Ако търсите уютно и комфортно кътче, където да се откъснете от динамиката на ежедневието, то къща за гости "Елеганс", гр. Доспат е Вашето място.

Тук може да се насладите на чист въздух и красива природа. В близост се намират центъра на града и Парк-музей на Родопската чешма. На пешеходно разстояние (около километър) от къщата е и самият яз. Доспат.

Къщата разполага с:

- 3 двойни стаи

- 3 тройни стаи

- 3 апартамента (2 стаи – спалня и хол с кухненски бокс)

Общ капацитет - 21+ човека.

Всяка стая има тераса и е оборудвана със самостоятелен санитарен възел, Smart телевизор с кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет, минибар, сешоар, ютия (при поискване).

От някои от стаите се разкрива красива панорамна гледка към язовир Доспат.

Къщата разполага с напълно оборудвана кухня и трапезария, а за по-голямо удобство на гостите във всяка стая има електронно меню за поръчка и доставка на храна.

На двора има на разположение барбекю и шатра, а за забавление на малките гости е осигурен детски кът.

Къщата предлага както самостоятелни стаи, така и възможност за наемане на цялата.

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
апартаменти: 3
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Ваня Каменова
Ваня Каменова