Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена

Къща Елена се намира в красивото родопско село Полковник Серафимово, в близост до връх Средногорец, известен като Родопската Шипка. На 10 километра от гр. Смолян и на 13 километра от гр. Рудозем. До селото се стига по асфалтиран панорамен път.

Къщата е в началото на селото, разполага с голям частен паркинг, охраняван с видео наблюдение, който се ползва безплатно.

Построена е през 2016 г. в типичен родопски стил, категоризирана с 3 звезди.

Легловата база на къщата е 17 места, разпределени в 4 стаи и едно мансардно студио. Всички стаи и студиото са със самостоятелни санитарни възли, телевизия и интернет две от стаите и студиото са с тераси.

Дворът на къщата е на няколко нива, където са разположени открито и закрито барбекю, хладилна витрина и кътове за храна и почивка. За малките ни гости има обезопасена детска площадка с люлка, батут и други игри. В градината има шатра с прекрасен изглед.

В отопляемият открит външен басейн с дължина седем метра може да се насладите на прекрасна почивка, съчетана с тишина, родопски въздух, слънце и вода.

Механата ще Ви завладее родопския дух, ще имате уникалната възможност да сте сред родопски старинни предмети. Тук сами може да си приготвите храна в напълно обзаведената съвременна кухня, оборудвана с посуда, печка, хладилник, микровълнова, кафе машина, електрическа кана и др.

При предварителна заявка може да Ви се предложат традиционни родопски ястия, типични за района и селото, както и да се организират походи, екскурзии или беседи свързани с историята на селото и родопския край.

Видове помещения:

- 1 тройни стая с три единични легла

- 2 тройни стаи с една голяма спалня и единично легло

- 1 тройна стая със спалня и разтегателен диван

- 1 студио с голяма спалня, спалня тип Приста и едно единично легло

Удобства:

- Барбекю (открито)

- Барбекю (закрито)

- Лятна градина

- Детска площадка

- Механа

- Камина

- Открит отопляем басейн

- Телевизор

- Кухня - напълно обзаведена с всичко необходимо

- Интернет

- Паркинг, охраняем с видео наблюдение

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Дичев Консулт Еоод
Дичев Консулт Еоод