Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена Къща за гости Елена

Къща за гости Елена се намира в с. Косово, разположено в западната част на Родопите.

Къщата е реновирана в стар възрожденски стил. Гостите могат да усетят българския дух и култура, както и да се насладят на съвременен комфорт и родопски уют от старо време.

Разходката по селските калдъръми и сокаци с разположените старинни къщи, останали стотици години, ще Ви накара да се потопите в атмосферата на старинното българско село.

Къщата разполага с 4 самостоятелни големи стаи - 2 тройни и 2 двойни, с отделни тераси, пред които се открива живописна гледка към планината.

Всяка от стаите разполага с отделен вход, самостоятелен санитарен възел, телевизор и места за разполагане на личен багаж на гостите. Отоплението е с термопомпа, като за всяка стая има подово отопление и вентилаторен конвектор.

Настаняването е с включена богата закуска.

Гостите могат да ползват напълно оборудвана битова механа, изцяло на тяхно разположение, в която да приготвят своята храна, да се забавляват и да се насладят на естествения огън от камината.

Къщата е свободна за Нова година.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Вилекс груп Еоод
Вилекс груп Еоод