Къща за гости "Елена" се намира в Кале махала, в близост до крепостта Калето. Къщата предлага 3 стаи с общ капацитет от (7+2 души).

"Жълтата" стая е двойна стая оборудвана със спалня, фотьойл, огледало, шкафчета и гардероб. "Зелената стая" е тройна стая състояща се от една спалня и едно единично легло, оборудвана с огледало, шкафчета и огледало. "Кафявата стая" е перлата на къщата. Тя е двойна стая състояща се от една спалня, разтегаем диван, разтегаема масичка, огледало, шкафчета и гардероб. При необходимост диванът може да се разгъне и да се ползва. "Жълтата" и "Зелената" стаи са с общ санитарен възел, а "Кафявата" стая е със собствен такъв.

Стаите са удобни и предразполагащи към тиха и спокойна почивка. Погрижили сме се за вашия уют и комфорт като сме подсигурили във всяка стая: LCD телевизори с кабелна телевизия, климатик и безжичен интернет достъп. От просторния двор на къщата се разкрива чудесна гледка към гламата и телевизионната кула над града и скалата "Кукувица".

На разположение на клиентите е и чудесната ни трапезария (гордостта на собствениците) оборудвана с една просторна маса, страхотни пейки за сядане, LSD телевизор с цифрова телевизия и не на последно място очарователната ни камина, позволяваща приготвянето на страхотни глезотии на жар през зимата. За летните дни сме подсигурили и подвижно барбекю в двора, пред което може да се хапне вкусно на чистия белоградчишки въздух.

На разположение на гостите е и кухня оборудвана с: хладилник, печка, кафе-машина и микровълнова фурна.

Автомобилите на гостите могат да бъдат паркирани непосредствено пред къщата.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Иван Иванов