Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът Къща за гости Еленски кът

Предлагаме на вашето внимание, къща за гости “Еленски кът”. В нашата ваканционна къща, отсядат само хора, които търсят спокойна и културна почивка, сред природата. Подбираме внимателно гостите си така, че да се върнат отново при нас.

Избягайте от шумотевицата, суетата и забързания градски живот.

Къща за гости “Еленски кът”, Ви предоставя тази възможност. Само на 6 км от възрожденския град Елена и на 400 метра от язовир Йовковци - в село Гърдевци, ще направи вашата ваканция незабравима. Простира се в обширен озеленен двор от 1900 кв.м, сред красиви цветни градинки и зелени площи, като в него са разположени плувен басейн, детски кът за най-малките малчугани, футболно игрище, пясъчник и паркинг за гостите на къщата с капацитет за 7-8 автомобила. Запалените любители на риболова, могат да тестват страстите си в близкия язовир.

Предлага се велопоход до забележителностите на местността.

За вашата перфектна почивка, ние, стопаните, сме подсигурили просторни веранди, барбекю, кът за сутрешно кафе и шатра за горещите летни вечери.

И не на последно място, но като важно удобство - на 100 м. от къщата се намира хранителен магазин, винаги зареден с пресни плодове и зеленчуци и всичко необходимо за приготвяне на вкусна вечеря.

”Еленски кът” предлага комфортно настаняване, с капацитет до 18-20души души. В двора от зеленина и цветя, са разположение две самостоятелни къщи, които могат да се наемат както отделно, така и от обща весела компания.

КЪЩА 1 – 6+3 души.

Разполага с 3 двойни стаи - 2 от тях са спални с разтегателни дивани с общ санитарен възел и 1 стая с две единични легла и санитарен възел, просторна механа, с голям разтегателен диван, с опция за допълнително настаняване на още 2 човека.

Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия.

Механата е оборудвана с всичко необходимо за приготвяне на вкусна храна - кухненски посуда, хладилник, готварска печка, кафе машина, микровълнова, парти-грил, барбекю, красива камина, безплатен WI-FI и голям телевизор за най-запалените футболни фенове. Къщата разполага с широка веранда, която би могла да събере весела компания от 10-12 човека. На вторият етаж има просторна тераса, разкриваща прекрасна гледка към балкана.

ЦЕНИ:

Летен сезон (01.05.2023 – 15.09.2023) – 280 лв. на вечер (минимум две нощувки).

За една нощувка през летния период не се отдава.

Приемат се домашни любимци до 5 кг. – 10 лв. на вечер

Зимен сезон: (15.09.2023 – 30.04.2023 г.) – 360 лв. на вечер.

Цена за една нощувка – 400 лв. на вечер

КЪЩА 2 – С капацитет от 8+4 души.

Във всяка стая има обособен санитарен възел и балкон. На първия етаж се намира обширна трапезария и оборудвана кухня с посуда и всичко необходимо за приготвяне на вкусна храна, снабдена с камина. Стая със спалня и единично легло, подходяща за настаняване на трима души. Стълбището ви отвежда нагоре към втория етаж, където са разположени апартамент от 45 кв.м., подходящ за четирима души, както и отделна стая, в която спокойно биха могли да се настанят семейство с две деца.

Трапезарията разполага с голям, удобен разтегателен диван, също със санитарен възел и телевизор, където комфортно и уютно, биха нощували двойка възрастни, при нужда. През летните топли вечери, можете да се насладите на вашето питие на обширната веранда.

ЦЕНИ:

Летен сезон (01.05.2023 – 15.09.2023) – 340 лв. на вечер (минимум две нощувки)

За една нощувка през летния период не се отдава.

Приемат се домашни любимци до 5 кг. – 10 лв. на вечер

Зимен сезон: (15.09.2023 – 30.04.2023 г.) – 390 лв. на вечер.

Цена за една нощувка – 500 лв. на вечер

Заповядайте, ще се радваме да сте наши гости! Не можем да гарантираме какво ще е времето, но можем да гарантираме, че ще прекарате една незабравима ваканция при нас.

Цените не важат за празнични дни!

”Еленски кът” запазва правото си да променя цените.

Превежда се 30% от стойността на почивката. Капаро не се връща.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Деница и Десислав Стоилови
Деница и Десислав Стоилови