Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай Къща за гости Еленски рай

Посрещаме Ви в новата модерна утопия, скрита в сърцето на Балкана!

В "Еленски рай" ще усетите хармонията между непокътната от човешката ръка природа и свободата да поемете дълбоко въздух, защото тук той е здраве, сила, презареждане.

Ще добавим и модерни щрихи, за да получим образа на перфектното място за Вашата почивка.

Ще изпитате възхита в мига, в който тръгнете по красивите пътища към с. Шилковци, където се намира и нашата къща за гости, само на 300 метра от язовир Йовковци.

И идва моментът, в който достигате до "Еленски рай"! Тук ще бъдете само Вие и любимите Ви хора, защото сте отделени от останалите къщи в селото, което Ви гарантира мечтаното уединение.

На Ваше разположение са три къщи, всяка от които е създадена с акцент към малките детайли. Комбинацията от естествени материали - камък и дърво, следва изключително актуален тренд на обзавеждане, който съчетава традицията с модерното, в перфектно изпълнение.

Две от къщите разполагат с комфортна всекидневна с разтегателен диван, уютна спалня, както и самостоятелна баня и тоалетна.

Пред всяка от къщите има слънчева веранда, където да се насладите на сутрешното кафе.

Третата възможност за настаняване е етаж от къща с две уютни спални, всекидневна, самостоятелна баня и тоалетна.

В градината на "Еленски рай" ще откриете бижуто на нашия комплекс - всесезонен комфортен лаундж. Обзаведен е с камина на водна риза, модерно оборудвана кухня и кът за хапване.

През летните месеци се превръща в открито пространство за споделени дни и вечери.

Дворът на "Еленски рай" е обширен и е прекрасно място за детски игри.

Погрижили сме се да Ви осигурим и SPA зона за удоволствия, с джакузи и сауна.

Съвсем близо - на 30 км, е старопрестолния град Велико Търново, който ще Ви предложи многообразие от развлечения и възможности за културен туризъм. Град Елена е само на 8 км. и Ви дава прекрасна възможност за разходка.

Къща за гости "Еленски рай" е в непосредствена близост до впечатляващия мемориален комплекс "Вълчан Войвода" - притегателно място за туристи, което задължително трябва да посетите.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Стефан Стефанов
Стефан Стефанов