Къща за гости Елиа

Гърция  

Каряни, Каряни 640 08, Гърция

Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа Къща за гости Елиа

Кариани се намира на по-малко от 1 час от Солун, Драма и Кавала.

Кариани е много добър избор за почивка със семейството и приятелите.

Със забележителности като "Лъва на Амфиполис", пещерата на Алистратис и чудесните плажове с кристалните води на Егейско море, правят тази област идеалното място за ваканция. Разбира се, може да се насладите на множество развлечения, в/около Кариани като таверни, барчета и нощни клубове.

Villa Elia се намира на 1 минута пешеходно разстояние от един от най-красивите пясъчни плажове с разнообразие от плажни барове.

Вилата е на два етажа, като на всеки от тях има по две бани, оборудвана кухня, климатици и телевизори. Двата етажа не са свързани с вътрешно стълбище. Има външно стълбище, което се използва за отделен вход към втория етаж.

В красиво озеленения двор има барбекю и място за хранене.

Първият етаж на вилата е с три спални помещения, напълно оборудвана кухня, трапезария и две бани. От една от спалните има директен достъп към двора. Всички стаи са с двойни легла. В трапезарията има голям разтегателен диван, който позволява настаняването на още двама души.

Капацитета за настаняване на първия етаж е 6+2 човека.

Вторият етаж е просторен с две спални, две бани, хол с голяма тераса, от която може да се насладите на прекрасна морска гледка и планински пейзаж.

В трапезарията има голям разтегателен диван, който позволява настаняването на още двама души. Кухнята е оборудвана с всичко необходимо - хладилник, печка, микровълнова фурна, кафемашина, термокана, тостер.

Капацитетът за настаняване на втория етаж е 4+2 човека.

* Разполага с две сгъваеми легла и детска кошара при необходимост.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Теменужка Чафадарова
Теменужка Чафадарова