Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина Къща за гости Елина

Къща за гости Елина се намира в град Балчик на 500 метра от известния Архитектурен резерват Двореца. От къщата се открива неповторим и завладяващ морски изглед.

Къщата е построена и завършена през 1992 година и в момента е след основен ремонт. Разполага с 4 стаи. Банята и тоалетната са общи по една на етаж. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия и климатик. Стаите имат тераси с изглед към морето. Три от стаите са с три отделни легла, едната стая е с две отделни легла. Обзавеждането е стандартно.

Къщата разполага с голяма външна лятна кухня с обзавеждане, където може да се приготвя храна. Оборудването в общата кухня включва хладилник, печка, микровълнова печка, кана за топла вода и кафе машина.

На разположение на гостите има обширен двор с барбекю. Разполагаме със безплатен паркинг за две -три коли.

Летище Варна е на 35 километра.

До плажа се стига пеша за 20 минути, а най-близката автобусна спирка е едва на 50 метра. На не повече от 100 метра има 24-часова бензиностанция с минимаркет. Търговската улица е на 200 метра.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Елина Деветакова
Елина Деветакова