Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица Къща за гости Елица

Добре дошли в къща за гости "Елица"! Заобиколена от прекрасна природа и спиращи дъха гледки в сърцето на Родопа планина.

Къщата се намира в с. Давидково, област Смолян, в подножието на връх Свобода. Селото е на около 200 км от гр. София, 90 км от гр. Пловдив и 60 км източно от гр. Смолян, на около 800-1000 метра надморска височина.

Идеално място за откъсване от забързаното и напрегнато ежедневие в града.

Къщата разполага с легла за 8 души, разделени в 4 самостоятелни спални, всяка от които е със собствен санитарен възел.

Тук ще откриете всичко необходимо за вашата почивка, спокойствие и комфорт. На разположение е напълно оборудвана кухня с трапезария, уютна дневна с удобна холна гарнитура и маса в старинен стил, външно барбекю с камина и вградена пещ. Отоплението е поверено на локална инсталация захранвана от котел на твърдо гориво, отделен в котелно помещение.

Едва ли има човек, който да е посетил само веднъж Родопите, и да не се е влюбил в тях. Възможностите за туризъм, чистият въздух и чистата вода са неизчерпаеми. Планината има своето обаяние през всички сезони от годината и перфектното място на което можете да отседнете е Къща за гости "Елица". Заповядайте!

При резервации за повече от един ден предлагаме отстъпка от цената.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Ели Димитрова
Ели Димитрова