Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма Къща за гости Елма

Къща за гости Вила Елма се намира в село Невша, на 15 километра от Мадарския конник и Плиска. Тя е заобиколена от голяма градина и много зони за релакс. Къщата предлага открит басейн през лятото, хамак и външна, напълно оборудвана кухня. Осигурен е безплатен Wi-Fi достъп.

Гостите ни могат да се отпуснат в механата ни, където да се възползват от нашите кетъринг услуги.

На ваше разположение са седем бутиково обзаведени двойни стаи. Всяка стая разполага с телевизор, климатик и балкон. Собствените бани са с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Стаите са с изглед към градината или планините.

Разходка до Мадарския конник, Плиска, Преслав са само част от възможностите да прекарате деня си. В околностите има възможности за редица занимания, сред които колоездене, риболов и пешеходен туризъм.

В непосредствена близост до нас се предлага и делтапланеризъм.

Безплатен паркинг за всички гости в двора на къщата.

Летище Варна е на 43 километра от Вила Елма.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Анелия и Мартин ден Боер
Анелия и Мартин ден Боер