8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна
Къща за гости Емана Къща за гости Емана Къща за гости Емана Къща за гости Емана Къща за гости Емана Къща за гости Емана Къща за гости Емана Къща за гости Емана

Къща Емана разположена върху Деветашкото плато, което се простира в северната част на Средния Предбалкан, се намира в село Кърпачево на 5 км. от местността „Маарата“, на около 400 метра надморска височина, над самите Крушунски водопади.

На разположение на гостите има:

- Две двойни и две тройни стаи;

- Оборудвана механа с камина;

- Голямо барбекю с камина;

- Старинен кладенец;

- Просторен двор, волейбол, бадминтон;

- Летен басейн;

- Външна слънчева баня и външна тоалетна;

- Два вътрешни санитарни възела;

- Кабелна телевизия;

- Безплатен Wi-Fi;

- Буфер за музика;

- Място за паркиране на коли и мотори.

В селото можете да се възползвате от два бара на открито предлагащи освежаващи напитки и екологично чиста храна произведена в района, конна езда или конни походи с инструктор, стрелба с лък, тенис на маса, фитнес на открито, велосипеди под наем, йога на открито и масаж по избор с предварителна заявка.

Географското разположение на селото позволява да съчетаете Вашата почивка с разходки от пещери до водопади, панорамни гледки – близо до селото се вижда Каньонът, до приятни занимания и развлечения. В района се намират пещери Стълбица, Гарваница, Футьовата, Бонинска, Водопада и една сред най-големите и удивителни пещери в България - Деветашката пещера.

Къщата е само на Ваше разположение и целогодишно Ви предлага домашен уют, релаксиращ престой и среща с природата в незабравима битова атмосфера.

Бъдете наши гости, създайте си спомени!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Емил Борисов
Емил Борисов