Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе Къща за гости Есе

Ако желаете да изживеете незабравими моменти с вашите приятели или семейство, и да се отпуснете от ежедневието, подарете си почивка в Къща за гости ЕСЕ, село Банковци. Само на 6 км. от центъра на гр. Габрово.

Комплексът предлага две къщи в непосредствена близост с капацитет 21 места за настаняване.

Едната къща е във възрожденски стил, капацитет 8 + 1 места.

Втората къща с капацитет максимум 11 + 1 места, с голяма механа на първия етаж с 25 места. От механата се излиза на открита обзаведена веранда с гледка към природата за 20 човека. На втория етаж са разположени 4 спални всяка със собствен санитарен възел и допълнителни дивани във всяка стая.

Общия брой стаи в комплекса са 8, като във всяка стая има телевизия, безжичен интернет и пелетно парно отопление.

Комплексът разполага още с външен басейн, шезлонзи, барбекю, пещ и паркинг.

Местоположение:
Цялата къща: 21 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Силвия Тодорова
Силвия Тодорова