Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ Къща за гости ЕскиЗ

Предлагаме на Вашето внимание една чудесна възможност да съчетаете удобствата на града с планинския въздух и природата.

Къщата е с капацитет 6 до 8 човека, три спални и малко и тихо дворче, просторен и прохладен дневен тракт, кухня - удобна и напълно оборудвана с всичко необходимо за едно чудесно пребиваване и комфорт.

Реставрирана с много любов и внимание към детайла, автентичните каменни стени и дървото, обработено със специални био масла, оригиналните решения и пространства, ще Ви създадат едно неповторимо усещане за принадлежност и атмосфера, съчетаваща старото с лукса на съвремието ни.

Чепеларе е прекрасен град и през лятото, и през зимата. Заобиколен е от гористи местности, реки и тучни ливади, богати на билки и гъби. Тук има 4 тенис корта, ски писта с четириседалков лифт, отстоящ само на 1 км от нашата къща, прекрасни детски площадки, някои от които с фитнес уреди, и места за градски разходки. Можете да се възползвате и от веломаршрути, алпийски тролеи и "адвенчър" парковете на Пампорово, което отстои само на 10 км от града.

В непосредствена близост до къщата има голям и добре зареден супермаркет, в който можете да пазарувате до 22,30 вечер.

Чепеларе, като добре изграден курортен център с традиции, ще отговори на всички ваши изисквания за добра кухня, с множеството си ресторантчета и ястия обикновено приготвени с местни млечни продукти и гъби, както в битов стил така и в съвременния вариант на уличната, бързо приготвена храна.

Усещането, че сте на правилното място и че сте си у дома и на спокойствие ще ви дадат и хората на Чепеларе - гостоприемни, усмихнати и услужливи. През лятото почти всеки уикенд има организирано мероприятие - концерти, фестивали и други.

Чепеларе е и отправна точка към много от забележителностите на Родопите - Чудните мостове на 10 км, Роженски поляни и обсерваторията на 9 км, Пампорово на 10 км, Смолян - планетариумът, езерата, театъра, голямата църква и др. На 24 км е етнографското село Широка лъка, връх Перелик на около 20.

Нашата къща "ЕskiZ" Ви предлага едно наистина прекрасно преживяване - съчетавайки всичко гореизброено, вие ще се насладите на пълноценна и разнообразна почивка, на спокойствие и уют.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Емилия Кръстева
Емилия Кръстева