Къща за гости Евин Рай

град Бяла · община Бяла, област Варна

Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай Къща за гости Евин Рай

Здравейте,

Започваме записване за новия сезон лято - 2024 год.

Къщата за гости се намира на 150 метра от плажа. Разполагаме с 3 двустайни апартамента, едно подпокривно студио и самостоятелни стаи с 2 или 3 легла.

Всички стаи имат собствен санитарен възел, телевизор, интернет, хладилник и др. В апартаментите има и малка кухничка с всичко необходимо за приготвяне на храна.

Също може да се използва и перална машина.

Къщата става за почивка както за отделни семейства, така и за по-големи компании за честване на различни тържества и фирмени мероприятия.

На вашето разположение са малък и голям басейн, беседка за отдих, покрита тераса с маси, кухня, която може да се ползва предимно за семейни тържества и фирмени мероприятия, барбекюта на въглища и електричество.

Дворът е просторен, има пясъчник, пързалка и люлки за игра на малките деца. В двора също може да се паркира.

За повече информация, моля обадете се на посочения телефон и ще ви отговорим.

Местоположение:
Цялата къща: 32 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 2
студиа: 1
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Васил Тотев
Васил Тотев