Къща за гости Феникс

град Шабла · община Шабла, област Добрич

Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс Къща за гости Феникс

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Двойна стая
Спалня 1
Спалня 2
Кухня и всекидневна

Къща за гости ФЕНИКС, гр. Шабла разполага с леглова база от 7 места. Гр. Шабла е най–източната точка на България и тук най–рано посрещаме изгрева на слънцето.

Морският бряг е опасан с 3 километрова плажна ивица и живописни дюни. Тук се намира Шабленската тузла известна с лечебната си кал, която се използва за лечение на опорно-двигателния апарат.

Близо до морето е и Шабленското езеро. Мястото е подходящо за любителите на риболова, които могат да практикуват любимото си хоби както от брега на морето, така и с лодка. В близост до града се намира фарът на Шабла, който е отворен за посещения, античният резерват „Яйлата“, нос Калиакра, курортен комплекс Русалка.

Градът се отличава от типичните ни морски курорти с тишината и спокойствието си, тъй като регионът не е обхванат от масовото презастрояване.

Къща за гости ФЕНИКС е тихо и спокойно място за отдих в самия край на гр. Шабла, на 3 км от морския бряг. Къщата разполага с 3 спални и напълно оборудвана кухня с трапезария, веранда, гараж, баня и тоалетна. Всяка стая разполага с телевизор с кабелна телевизия и интернет. Двете стаи са обзаведени със спалня, секция с гардероб, нощни шкафчета маса и огледало. Третата стая е обзаведена с ъглова спалня, диван, секция с гардероб, масичка и огледало. Кухнята е обзаведена с печка, абсорбатор, хладилник, микровълнова фурна.

На верандата има маса с кухненски ъгъл, столове и практичен шкаф. В близост има магазин за хранителни стоки и ресторант.

Местоположение:
Цялата къща: 7 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Панчо Панев
Панчо Панев