Къща за гости Free Summer

Гърция  

Каряни, Каряни 640 08, Гърция

Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer Къща за гости Free Summer

Summer Villa in Paralia Carianis

Традиционна, 2-етажна гръцка къща, с голяма градина и спираща дъха гледка към Егейско море и планината Пангео. Къщата се намира в затворен комплекс с ограничен достъп. Запазила е традиционния гръцки дух, но в същото време предлага всички необходими съвременни удобства за Вашия комфортен престой.

Къщата разполага с 3 спални и баня, които се намират на приземен етаж, а на горния етаж има голяма дневна с напълно оборудвана кухня и голяма тераса с чудесна гледка.

В дневната има възможност за допълнително настаняване на 2-ма човека.

Всяко помещение е със самостоятелен климатик.

Къщата е напълно обзаведена, с Wi-Fi интернет, Булсатком, пералня, ютия, спално бельо, хавлиени кърпи, сешоар, частен паркинг.

Намира се само на 100 м. от свободен пясъчен плаж. За гостите има осигурени шезлонги и чадъри. На 5 минути пеша от вилата се намира най-близкият бийч бар (Panama Relax on the Beach), който има и собствена таверна с прекрасна морска кухня.

На разположение на гостите е голям озеленен и добре поддържан двор, покрито BBQ с кът за хранене, външна кухня и външна баня.

В двора могат да бъдат паркирани 2 коли.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Надя Тодорова
Надя Тодорова