Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица Къща за гости Габрица

Къщата е разделена на двe отделни части – тип БЛИЗНАК.

Всеки близнак се състои от:

ет. 1- Хол, тераса с панорамна гледка, баня с тоалетна, две маси, дървени столове, единично легло, разтегателен диван, печка на дърва.

ет. 2 - Самостоятелна стая (с изглед към задната част на вилата -външното барбекю) с две единични легла

- Две стаи – едната с две единични легла – преходна към стаята със двойно легло (подходяща за семейство с две деца) - с изглед към предната част на вилата.

Всички стаи се отопляват!

Общ капацитет на близнак - 8 легла

Общ капацитет на вилата - 16 легла

Барбекюто на къщата се състои от:

- Предверие с малка камина, мивка, дървени пейки и маса.

- В главната част са разположени – голяма камина, четири дървени маси, пейки, кухненски бокс с готварска печка, хладилник, прибори за хранене и приготвяне на храна. Общ капацитет – 24 човека.

Партерният етаж не се отдава за нощувки.

Широкият двор разполага с място за паркиране до 10 автомобила и игри с деца на открито.

Къщата се намира в Родопа планина, разположена на 1000 м. надморска височина, на 6 км. от гр.Смолян, 23 км. от к.к. Пампорово. Около 8 км. е разстоянието до връх Средногорец, известен като – Родопската Шипка – паметник на освобождението на Родопите от османско владичество през 1912 г.

Районът на местността е подходящ за разходки из гората. Може да се стигне през пътека до с. Полк. Серафимово, с. Фатово, с. Долно Фатово, с.Чокманово.

Непосредствено до вилата е разположена църква ”Св. Георги” построена през 1923 г.

Звукът на природата е единственото нещо, което ще чуете по време на престоя си в с. Габрица. Максимално отделяне от градската среда.

Спокойно място на село, отделено от натоварения градски живот!

- без шума на динамичния живот

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Костадин Муржев
Костадин Муржев