Къща за гости Галатея

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея Къща за гости Галатея

Вилата се намира в местност "Ракитника " на брега на морето.

Плажът, който се ползва, е на 500 м. разтояние и до максимална степен се доближава до представата за девствено и тихо местенце и е далеко от препълнения и неудобен плаж в град Варна и курортните комплекси в околността.

Центърът на града е на 8 км. и се стига изключително бързо и удобно поради липсата на трафик в тази посока, а и преди да влезете в града има само един светофар. Изключително удобно място за почивка на семейство с деца (при ползване на пакет за наемане цял етаж на вилата), поради възможността за ползване на кухня и барбекю, а и всички ще имат отделни стаи.

Капацитет на вилата-два апартамента с по три стаи, две спални и една всекидневна. Всеки апартамент е абсолютно самостоятелен с отделна баня. Изключително удобен за четирима възрастни, като в всекидневната има възможност за още две допълнителни места. Или капацитета на апартамента е шест възрастни, но препоръчвам за по голямо удобство първия вариант, т.е. всекидневната да се ползва по предназначение.

Има и луксозна двойна стая с големината на апартамент, със самостоятелен вход и баня.

В близост до вилата има ресторант, от който може да се поръчва храна с доставка.

На разстояние не повече от 2 км. има няколко ресторанта с изключителна кухня и изглед към залива на град Варна.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Единични стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Георги Ганев
Георги Ганев