Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба Къща за гости Галба

Къща "Галба", Елена, разполага с леглова база от 24 места.

На 300 м. от брега на яз. "Йовковци", заобиколена от величествени гори е разположена къща за гости "Галба". Тишината, спокойствието, чистия въздух, лукса и удобството на стаите са предпоставка за пълноценната Ви почивка. Къщата се намира в махала Бръчковци, на 6 км. от гр. Елена и на 38 км. от гр. Велико Търново.

Къща за гости "Галба" разполага с:

* Приземен етаж - зимна механа с камина, която е идеална за организиране на различни празнични мероприятия. Също така кухня, складово помещения и един санитарен възел.

* 1 етаж - две стаи, всяка със собствен санитарен възел. В стаите има голямо двойно легло и разтегателно канапе.

* 2 етаж - 6 стаи със собствен санитарен възел ,голямо двойно легло и разтегателно канапе.

Почти всички стаи (с изключение на две) имат тераси с красива гледка. Във всяка има кабелна телевизия. Къщата е с локално парно и климатици в някой от стаите.

Барбекю с капацитет 50 места.

При наемане на цялата къща, гостите могат да приготвят храната си сами като ползват всички съвременни удобства в кухнята.

Озелененият двор от 4 дек. е безопасно място за игри на децата, а в горещите дни може да се разхладите в басейна.

Районът предлага чудесни условия за лов и риболов.

Цената е 80 лв. за двойна стая, деца до 7 г. се настаняват безплатно,

от 7 до 14 г. заплащат 20 лв. за нощувка.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
Двойни стаи: 8
Интернет:
Ресторант:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Иван Никифоров
Иван Никифоров