Къща за гости Генчеви Къща за гости Генчеви Къща за гости Генчеви Къща за гости Генчеви Къща за гости Генчеви

Къщата се намира на 200м. от центъра на града, посока болницата. Разполага с 14 места за нощувка в 6 двоини стаи и едно студио.

Всяка стая предлага кабелна телевизия, климатик, безжичен интернет достъп. Санитарния възел е общ за етаж. От терасата се разкрива чудесна гледка към борова горичка, скалния масив и Първа плоча – най – високата част на Белоградчишката крепост. Отоплението на къщата през зимата е с локално парно.

На разположение на клиентите са: хладилник, кафеварка, термокана, ютия, дъска за гладене, пералня, барбекю в двора, пред което могат да хапнат вкусно. Автомобилите на гостите могат да бъдат паркирани безопасно в двора на къщата. Децата и родителите им могат и да спортуват на стадиона, който се намира срещу къщата.

По предварителна заявка осигуряваме транспорт от автогарата в града, гара Орешец и летище София. Предлагат се още ловни и риболовни излети с водач, транспорт до пещера „Магура”, както и до други интересни обекти извън града. Опитен водач по екомаршрутите може да покаже несравними гледки, да разкаже чудни легенди за скалните фигури и приготви превъзходни пикници. За любителите на астрономията е възможно организиране на посещения и наблюдения от астрономическата обсерватория.

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
093* *** **
покажи телефона
Маруся Генкова Тодорова
Маруся Генкова Тодорова