Къщата се намира на 200м. от центъра на града, посока болницата. Разполага с 14 места за нощувка в 6 двоини стаи и едно студио.

Всяка стая предлага кабелна телевизия, климатик, безжичен интернет достъп. Санитарния възел е общ за етаж. От терасата се разкрива чудесна гледка към борова горичка, скалния масив и Първа плоча – най – високата част на Белоградчишката крепост. Отоплението на къщата през зимата е с локално парно.

На разположение на клиентите са: хладилник, кафеварка, термокана, ютия, дъска за гладене, пералня, барбекю в двора, пред което могат да хапнат вкусно. Автомобилите на гостите могат да бъдат паркирани безопасно в двора на къщата. Децата и родителите им могат и да спортуват на стадиона, който се намира срещу къщата.

По предварителна заявка осигуряваме транспорт от автогарата в града, гара Орешец и летище София. Предлагат се още ловни и риболовни излети с водач, транспорт до пещера „Магура”, както и до други интересни обекти извън града. Опитен водач по екомаршрутите може да покаже несравними гледки, да разкаже чудни легенди за скалните фигури и приготви превъзходни пикници. За любителите на астрономията е възможно организиране на посещения и наблюдения от астрономическата обсерватория.

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Маруся Генкова Тодорова