Къща за гости Гераниум

село Оброчище · община Балчик, област Добрич

Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум Къща за гости Гераниум

Само на 3км от Албена и прекрасния ѝ плаж, в село Оброчище, се намира къща за гости Гераниум.

Заради мекия климат дори и през зимните месеци и почти целогодишната зеленина траките наричат местността около село Оброчище Долината на вечната пролет. По-късно римляните я именуват Гераниум (лат. здраве).

Къща за гости Гераниум предлага на своите гости пълен комфорт, за да се насладят изцяло на прекрасна почивка на тихо и спокойно място, което същевременно е разположено в непосредствена близост до множество интересни забележителности и атракции. Къщата е идеално място както за семейна почивка, така и за романтично уединение.

Къща за гости Гераниум предлага на своите гости пълен комфорт, за да се насладят изцяло на прекрасна почивка на тихо и спокойно място, което същевременно е разположено в непосредствена близост до множество интересни забележителности и атракции.

Къща за гости Гераниум се състои от 4 спални с баня и тоалетна към всяка от тях, просторна трапезария и напълно оборудвана кухня (електрически уреди, миялна машина, хладилник, пералня). Във всяка стая има климатик, кабелна телевизия и високоскоростен интернет. На разположение на гостите са също уютен хол, а за горещите летни вечери - лятна тераса.

За удобство и комфортен престой на гостите се предлага и приготвяне на храна - традиционна закуска, печено месо, пита или друго по предварителна заявка.

За любителите на риболова предлагаме възможност за организиран риболов на много подходящи за това места в района- местности около Албена, Каварна и Болата. Предлагаме както организиран риболов от брега, така и възможност за риболов с лодка по предварителна заявка.

Интересни забележителности и атракции правят престоя в къща за гости Гераниум още по-незабравим:

*Текето Ак Язълъ баба - Св. Атанас - в непосредствена близост до Къща за гости Гераниум. Текето Ак Язълъ баба е уникален молитвен дом и енергиен център – един от най-големите на Балканите

*Аквапарк Аквамания се намира само на 3 км от Къща за гости Гераниум в курортен комплекс Албена

*Конната база в курортен комплекс Албена

*Екопарк Геранеа - на 5 км от село Оброчище новият екопарк впечатлява със разнообразна селекция от животни и възможност за здравословни разходки на площ от изцяло заградени 7000 дка

*Ботаническата градина в гр. Балчик

*Арихитектурно-парковият комплекс „Двореца“- лятна резиденция на румънската кралица Мария в началото на 20 век

*Аладжа Манастир ''Света Троица'' в близост до гр. Варна

*Варна - 29 км; Балчик- 11 км; курортите Златни пясъци, Слънчев ден и Св.Св. Константин и Елена се намират също в близост до село Оброчище по пътя от Оброчище към град Варна.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Звезда Петрова
Звезда Петрова