Къща за гости Гераниум

село Оброчище · община Балчик, област Добрич

Само на 3км от Албена и прекрасния ѝ плаж, в село Оброчище, се намира къща за гости Гераниум.

Заради мекия климат дори и през зимните месеци и почти целогодишната зеленина траките наричат местността около село Оброчище Долината на вечната пролет. По-късно римляните я именуват Гераниум(лат. здраве).

Къща за гости Гераниум предлага на своите гости пълен комфорт, за да се насладят изцяло на прекрасна почивка на тихо и спокойно място, което същевременно е разположено в непосредствена близост до множество интересни забележителности и атракции. Къщата е иделано място както за семейна почивка, така и за романтично уединение.

Къща за гости Гераниум предлага на своите гости пълен комфорт, за да се насладят изцяло на прекрасна почивка на тихо и спокойно място, което същевременно е разположено в непосредствена близост до множество интересни забележителности и атракции.

Къща за гости Гераниум се състои от 4 спални с баня и тоалетна към всяка от тях, просторна трапезария и напълно оборудвана кухня (електрически уреди, миялна машина, хладилник, пералня). Във всяка стая има климатик, кабелна телевизия и високоскоростен интернет. На разположение на гостите са също уютен хол, а за горещите летни вечери - лятна тераса.

За удобство и комфортен престой на гостите се предлага и приготвяне на храна - традиционна закуска, печено месо, пита или друго по предварителна заявка.

За любителите на риболова предлагаме възможност за организиран риболов на много подходящи за това места в района- местности около Албена, Каварна и Болата. Предлагаме както организиран риболов от брега, така и възможност за риболов с лодка по предварителна заявка.

Интересни забележителности и атракции правят престоя в къща за гости Гераниум още по-незабравим:

*Текето Ак Язълъ баба - Св. Атанас - в непосредствена близост до Къща за гости Гераниум. Текето Ак Язълъ баба е уникален молитвен дом и енергиен център – един от най-големите на Балканите

*Аквапарк Аквамания се намира само на 3 км от Къща за гости Гераниум в курортен комплекс Албена

*Конната база в курортен комплекс Албена

*Екопарк Геранеа- на 5 км от село Оброчище новият Екопарк впечатлява със разнообразна селекция от животни и възможност за здравословни разходки на площ от изцяло заградени 7000 дка

*Ботаническата градина в гр. Балчик

*Арихитектурно-парковият комплекс „Двореца“- лятна резиденция на румънската кралица Мария в началото на 20 век

*Аладжа Манастир ''Света Троица'' в близост до гр. Варна

*Варна- 29км; Балчик- 11км; Курортите Златни пясъци, Слънчев ден и Св.Св. Константин и Елена се намират също в близост до село Оброчище по пътя от Оброчище към град Варна

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Звезда Петрова