Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето Къща за гости Гето

Kъща за гости "Гето" се намира в красивия и известен със скалните си образувания гр. Белоградчик, намиращ се на 200 км. от София и на 50 км. от Видин.

Посещавайки малкия ни град, Вие ще глътнете доза свеж въздух, ще се потопите в историята, посещавайки крепостта Калето и историческия музей, а на 20 км. е пещера Магурата.

Ако сте любители на природата за Вас са направени еко пътеки. Ще опитате традиционните ястия и напитки и когато се уморите, ще намерите в северозападната част на града къща за гости "Гето".

Къщата е удобна, нова и ви предлага четири стаи и един апартамент.

Апартаментът е с две стаи, малка трапезария с маса за хранене, минибар, микровълнова и тераса. Капацитет 4 места.

Намира се срещу къщата за гости, на самостоятелен етаж от семейна къща.

Другия апартамент се намира на първи етаж от семейна къща.

Отдават се отделно от къщата.

Стаите са тип студио с холова част, със собствен санитарен възел, ТВ, климатик, интернет.

На ваше разположение е напълно оборудвана кухня с външно барбекю и ограден терен - градина с кът за сядане пред всяка стая.

Съоръженията за готвене и кухнята могат да се използват при наемане на цялата къща за минимум 2 нощи.

Заповядайте с повод и без повод. Просто го решете.

Места в цялата база - 17, заедно с апартаментите.

Къща за гости "Гето" предлага външно джакузи.

Джакузито ще работи от ранна пролет до зимния период.

Тази екстра ще се заплаща допълнително извън цената на нощувката.

Гостите на къщата могат да се възползват от разходка с джип по избран от тях маршрут и др. срещу заплащане.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
093* *** **
покажи телефона
Мариана Петрова
Мариана Петрова