Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина Къща за гости Гиргина

Вила Гиргина е построена през 1896 г. от двама братя. През 2006 г. е придобита от нов собственик, който влага цялата си енергия в това да я реставрира и приспособи за модерен живот – яслите се преобразяват в механа с камина, а общата стая с нарове и джамал се превръщат в спални с баня и тоалетна.

През 2008 г. къщата е наследена от настоящите собственици, които и до днес се опитват да запазят духа и наследството на Вила Гиргина.

Възстановена във възрожденски стил с лек примес на модерно, когато влезеш вътре от всякъде те лъха уютна атмосфера и аромат на дърво. Тишината наоколо е магична. Спокойствието, което се носи във въздуха се усеща още щом престъпиш прага на дървената порта.

След последните реконструкции през 2016 г., Вила Гиргина разполага с 4 стаи, всяка обзаведена и декорирана с индивидуален стил и много уютна, 2 бани с тоалетна, които се използват към броя стаи, които се наемат. В стаите могат да нощуват от двама до четирима души, било то възрастни или семейства с деца.

За най-малките, Вила Гиргина разполага с 2 бебешки креватчета със специални ортопедични бебешки матраци на Happy Dreams.

Вила Гиргина приема домашни любимци в 3 от стаите, с които разполага, като за тях има предвидени специални легла. Четвъртата стая пазим за хора с алергии.

Баните са чисто нови.

Всички стаи имат нови, инверторни климатици. А долу, в механата, имаме апарат за питейна вода, който пречиства водата с обратна осмоза и UV филтър.

Във Вила Гиргина държим изключително на хигиената и комфорта.

За да допринесем за него, предоставяме на гостите си миялна и перална машина, както и възможност ако не желаят да заплащат за допълнително почистване, извън редовното, сами да почистват стаите си.

На първия етаж на Вила Гиргина има механа, която събира до 20 души с обща за всички гости кухня – напълно оборудвана за приготвяне на вкусни гозби. А за закуската...може да се доверите на нас!

Освен стаи за спане във Вила Гиргина има и място за игри и почивка, особено уютно през студените дни и подходящо за настолни игри или чай, кафе и сладки приказки.

Помислили сме и за най-малките: обезопасена кошара, пълна с бебешки играчки, подходящи за деца до 3 годишна възраст и детски кът за по-големите.

В случай, че искате да вземете тийнейджъра си на почивка, имаме отлична интернет връзка, TV и анимационни канали, възможности за платени забавления, като конна езда, колоездене, екстремни разходки до манастирите в околността, указания за изключително красиви и романтични еко пътеки и прочее развлечения.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Къща за семейна почивка Гиргина
Къща за семейна почивка Гиргина