Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми Къща за гости Гогеми

Луксозна, реновирана с модерен дизайн къща, разположена в полите на Пирин, на тиха улица в стария град на Банско.

В непосредствена близост до нея се намира главната пешеходна улица, тенис корт и парк. Оттук лесно можете да стигнете до ски пистите, както и до всички туристически атракции, свързани с Българската култура. В случай, че предпочитате да се отпуснете и да релаксирате, вместо да пътувате и спортувате, можете да прекарате почивката си на това спокойно място и да опознаете гостоприемството на местните, които ще ви накарат да се почувствате като у дома си!

С грижа и любов към всички наши гости, сме оборудвали 6 спални, за вашето удобство и приятен престой

На първият етаж ви очакват оборудвана кухня, трапезария, всекидневна и баня с тоалетна. На вторият и третият етаж са разположени по три спални и по една баня с тоалетна. Всяка стая е дизайнерски обзаведена и разполага с разтегателен диван.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Емил Илиев
Емил Илиев