Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица Къща за гости Гостилица

Къщата за гости се намира в с. Гостилица - еднакво приближено до Габрово, Велико Търново и Севлиево, на 12 км. от Дряново, на 10 км. южно от пътя София-Варна, в полите на Стара Планина. Само на 1 км. е живописното корито на р. Янтра.

Разполага с 2 големи апартамента/с отделен кухненски кът/, 2 малки апартамента и три двойни стаи - общо 25 места, с възможност за допълнителни детски легла. Всички са със самостоятелни бани и санитарни помещения, оборудвани с телевизори, възможност за Wi-Fi. Къщата се отоплява с локално парно на пелети. Разполага с просторен паркинг и чудесна цветна градина.

Има отделна модерно оборудвана кухня със всички необходими електроуреди, механа за 40 души, външна беседка и възможност за барбекю на открито. При предварителна заявка има възможност за приготвяне на домашна закуска и/или вечеря.

За пълноценен отдих на посетителите на разположение са джакузи, финландска сауна, малък спортен център, велосипеди, голям надуваем басейн.

Къщата е подходяща за почивка с приятели, семейни ваканции, а също и една възможност да бъдете далеч от града.

Местоположение:
Цялата къща: 22 гости
Двойни стаи: 3
Апартаменти: 4
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Иванка Ганчева Попова
Иванка Ганчева Попова