8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани Къща за гости Чукани

Нашата къща за гости е разположена само на 1.5 км. от центъра на гр. Елена и разкрива необятни гледки към полите и върховете на Еленския Балкан.

Къщата е с капацитет от 30 места и включва 8 двойни стаи, 1 тройна стая, 1 четворна стая и луксозен апартамент с 2 спални и 3 единични легла, всекидневна с кожен диван и 2 фотьойла, кухненски бокс, баня с хидромасажна вана и душ кабина.

Всяка стая разполага със собствена баня и тоалетна, кабелна телевизия и Интернет.

На ваше разположение са напълно оборудвана кухня и механа, където може да се съберете с вашето семейство и приятели и да се радвате на вкусни ястия и приятна компания.

Къщата разполага с двор, летен кът с маси и пейки, барбекю, детски кът, както и с открит басейн, а през зимните месеци може да се насладите на 2 часа релаксация в нашата сауна и парна баня на цена от 50 лв.

В гр. Елена и околностите има редица музеи и забележителности, паметници и манастири, както и природни феномени, за които ще Ви трябват поне 4-5 дни, за да ги посетите.

Направете вашата резервация сега!

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 30 гости
Двойни стаи: 8
Тройни стаи: 1
студиа: 1
апартаменти: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Детски лагер
  3. Семейни празненства
  4. Детски рожден ден
Условия за повеждане на събития:
Правилата за провеждането на събитията ще се уточнят в зависимост от броя на групата и техните изисквания.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Станимир Боев
Станимир Боев