Къща за гости Гьорговият хань

село Бачково · община Асеновград, област Пловдив

Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань Къща за гости Гьорговият хань

Къща Гьорговият хань, Бачково, разполага с леглова база от 24 човека. 

Потопете се в уюта и магията на Гьорговият хань. Вилата се радва на чудесно местоположение сред дивата природа на резерват Кормисош. Намира се на 3 км от с. Бачково и от Бачковския манастир. В района се намират с. Борово, Кръстова гора, местността Хайдушки поляни, Белинташ и още много исторически забележителности и паметници на културата. Уютът, приятната обстановка, луксозният интериор и магията на Балкана ви обещават една незабравима почивка.

Къщата разполага с два отделни етажа с капацитет от места за настаняване за 24 човека.

Първият етаж разполага с голяма тераса с барбекю с 12 или повече места; оборудвана кухня с кафемашина, съдомиялна машина, пералня, хладилник, минибар с безалкохолни, вина, уиски, ракия, ядки; климатик; телевизия Булсатком. Трапезарията е за 12 човека; спално помещение; баня и тоалетна с необходимите козметични принадлежности. За любителите на спорта предлагаме веларгометър.

Вторият етаж се състои от две нива. Първо ниво представлява общо помещение, което включва кухня, трапезария и хол с камина, която е уникален завършек на уникалната обстановка. Баня и тоалетна с необходимите козметични принадлежности.

Удобства в кухнята са кафемашина, съдомиялна машина, пералня, хладилник, минибар с безалкохолни, вина, уиски, ракия, ядки. Телевизия с Булсатком; климатик. За любителите на спорта предлагаме и бягаща пътека. На второ ниво са спалните помещения.

Вторият етаж разполага и със зимна веранда с кухня. 

Къщата разполага и с лятно барбекю с капацитет 22 човека.

За любителите на риболова само на 10 м. от къщата се намира река Чая. Подходящо и за любителите на лова. Разполагаме и с кола и клетки за кучета.

По желание на почиващите и по предварителна заявка и допълнително заплащане приготвяме някои специалитети- агне на шиш, печено прасенце на шиш. За специалните поводи допълваме уюта и комфорта със специални украси. 

И не на последно място организираме и транспорт (например посрещане на гости от Чужбина на летища, гари автогари), като броят на почиващите трябва да е уточнен предварително.

Местоположение:
Цялата къща: 24 гости
телевизор:
климатик:
Отопление:
кухня:
Безплатен паркинг:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Ели-Сияна
Ели-Сияна