Къща за гости Хаджи Кальовата къща

град Калофер · община Карлово, област Пловдив

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета   Заета   Заета

"Хаджи Кальовата къща" - прекрасно място за почивка в сърцето на България.

Подходяща е както за приятелски, така и за фирмени и семейни празненства.

На разположение на нашите гости са 4 самостоятелни стаи /2 стаи с по 1 спалня, 1 стая с 5 единични легла, 1 стая с 2 спални - общо 13 места/, всяка от които със собствен санитарен възел ( с изключение на една ), телевизор, гардероб, нощни шкафчета и Wi-Fi връзка. Отделно на разположение е и хол с диван, който също може да се използва. При желание от ваша страна има възможност за поставяне на още две бебешки легла (кошари), които не се таксуват.

"Хаджи Кальовата къща" разполага с просторно лятно барбекю, а за студените дни и вечери на приземния етаж на къщата е разположена механа с голям LED телевизор, караоке колонка, кухненска част с всичката необходима посуда, кафе машина, микровълнова, съдомиялна, електрическа кана и т.н.

За удобство на нашите гости има безплатен паркинг. А отоплението е решено с котел на пелети.

Защо да изберете "Хаджи Кальовата къща":

• Прекрасен, отлично озеленен двор, в които на разположение на гостите са басейн, барбекю, детска площадка с батут, люлки и пързалка и много пространство за всякакви игри като волейбол, бадмингтон, футбол.

• Удобна, функционална, оборудвана с нови мебели и техника;

• Истинско място за отдих- тишина и спокойствие, пленителна гледка към планината;

• Стратегическа локация – в подбалканското село Тъжа, еднакво близо от всички краища на България (София, Варна, Бургас, Велико Търново), изключително близо до Пловдив, Стара Загора, Габрово;

• От селото тръгват множество туристически пътеки за върхове, водопади в Стара планина. Само на 9км. е Калофер където тръгва пътеката за най-големия водопад на Балканския полуостров Райското пръскало. На 15км. е етнографският комплекс Дамасцена, както и редица други забележителности ( яз. Копринка, връх Шипка, Казанлък и т.н.)

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Ренета Беньова - Георгиева