Къща за гости Хаджи Марковата къща

град Дряново · община Дряново, област Габрово

Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща Къща за гости Хаджи Марковата къща

Хаджи Марковата къща за гости е разположена в центъра на китното балканско градче Дряново и е категоризирана с три звезди. Няколко десетки крачки делят къщата от паркове, пешеходна зона, заведения за хранене и развлечения и градски басейн.

Град Дряново се намира почти на географския център на България, на двадесет километра от Габрово и Велико Търново и на двеста километра от Варна и София.

Хаджи Марковата къща за гости е ремонтирана чорбаджийска къща с над сто годишна история. Състои се от две части: градска къща от началото на 20 век на два етажа и вътрешен двор с допълнителни пристройки ремонтирани в „приказен“ стил.

В къщата могат да бъдат настанени от 11 възрастни + 4 деца в пет стаи и едно самостоятелно студио. В студиото и част от стаите има и допълнителни легла за деца. Максималния брой на гостите подлежи на уточняване в зависимост от възрастта им.

На целия първи етаж на къщата е оформено общо помещение за хранене и развлечение. Обособени са няколко къта за удобство на почиващите. Кухненски бокс оборудван с всички необходими електроуреди за приготвяне на домашна храна, кафе машина и хладилник. Всякаква помощна посуда - чаши, прибори и чинии за хранене.

Трапезарията е с размер, който позволява свободното хранене и забавление на много повече от 12 възрастни. Има отделен кът за кафе, обзаведен с автентични 100 годишни мебели, както и отделен кът за тихи игри, голяма плазма и музикална уредба – караоке.

Хаджи Марковата къща за гости разполага с външно барбекю – пещ, оформен кът за хранене на открито към него за 12 възрастни. Просторна тераса под сянката на стар асмалък, подходяща както за забавление на децата, така и за сутрешно кафе с панорамен изглед. На разположение са и допълнителни атракции като: водопад, златната рибка, горски дух, баба Яга и духът от лампата на Аладин.

Хаджи Марковата къща за гости има обособена зона за релакс. На разположение на гостите са сауна с четири седящи места и джакузи с четири седящи места, разположени в помещения с оригинален дизайн. Общ капацитет не повече от 6 човека едновременно.

Важно: При наем на цялата къща за минимум два дни, ползването на Зоната за релакс е безплатен бонус за гостите – до 4 часа дневно през светлата част на денонощието. Възможно е използване на зоната за релакс повече от 4 часа срещу допълнително заплащане, също през светлата част на денонощието.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Двойни стаи: 5
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Николай Марков
Николай Марков