Къща за гости Хаджиевата къща

село Лъка · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща Къща за гости Хаджиевата къща

Хаджиевата къща ви очаква за Вашата истинска почивка!

Ако искате 0% стрес, 0% напрежение, 100% спокойствие, 100% удобства, тя е вашият избор!

Хаджиевата къща е в близост до градските екстри, а в същото време предлага пълната тишина и спокойствие на сгушено в баирите родопско селце.

Къщата ви предлага безценна почивка, защото:

- Е извън града и струпването на хора, но се намира само на 2 км от Смолян. Това дава възможност да си пазарувате храна и лекарства от града, но да почивате в тихото селце Лъка, което е с пръснато по живописните баири, къщи с накипрени дворчета, предлагайки така желаната от все повече хора красота и спокойствие на селската идилия.

- Чист въздух. Заобиколена отвсякъде с гора, къщата предлага кислородния заряд на горската свежест, но и всичко нужно за незабравимо парти!

- Уют и удобство. Къщата има красива и просторна механа с камина и всички удобства за над 10 души, локално парно, двор с много цветя, кът за отдих и люлка, с барбекю и красива каменна външна чешма, както и с възможност за игра на открито на децата и домашните любимци. През лятото се поставя и басейн за децата, а покрай чардака, обрамчен от лози и рози, са лехите с различни зеленчуци и плодни дръвчета, които дават истинския уют, какъвто са създавали и създават с много любов поколения родопчани.

На втория етаж има спалня, хол и кухня с всички възможни домашни удобства, екстри и уреди, а на третия етаж има три спални в различни цветове и стил за желаещите да се усамотят. Просторните стаи за възрастни разполагат с тераси с шезлонги и масички за сутрешно кафе и вечерен аперитив на въздух.

Детските стаи са във весели цветове и с играчки, а любителите на доброто четиво могат да си изберат и книжка от рафта. В коридорите на етажите също има кътове с масички и столчета, в които децата могат да се отдадат на незабравими игри в зимните вечери.

Санитарният възел и банята са общи, но са просторни и луксозни.

„Хаджиевата къща” Ви предлага следните удобства:

- телевизор във всяка стая

- сателитна телевизия на А1

- безплатен интернет

- безплатен паркинг

- панорамна гледка

- камина

- напълно оборудвана кухня:

- кафемашина

- хладилник - фризер

- готварски керамичен плот

- вградена фурна

- микровълнова фурна

- фурна

- скара

- барбекю

- всякаква посуда

- пералня

- пълен набор от домакински прибори и принадлежности

На ваше разположение са още:

- спално бельо

- хавлиени кърпи (за лице и за баня)

- джапанки за двора и пантофи за вътре

- тоалетни принадлежности (хартия, сапун)

- сешоар

- ютия и дъска за гладене

- шезлонги

- чадъри

В същото време къщата е в близост до много от атракциите в района. Вечер от верандите ѝ се вижда осветената Момчилова крепост, която разказва легендите за Момчил юнак.

Наблизо е Планетариума в Смолян, Обсерваторията на Рожен, пистите на Пампорово и Чепеларе, Каньонът на водопадите и Смолянските езера и много други атракции в планината, която предлага красиви гледки и през четирите сезона.

Ако искате една незабравима Коледа, прекрасно посрещане на Новата година с удобства и спокойствие за любимите си хора, подарете си незабравима почивка! Направете резервацията си сега!

Очакваме ви!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Снежана Хаджиева
Снежана Хаджиева