Къща за гости Халачевата къща

село Стоманеците · община Габрово, област Габрово

Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща Къща за гости Халачевата къща

На 10 км от центъра на Габрово, в посока Узана, се намира село Стоманеците.

Селото е на 600-700 м надморска височина.

На 100 метра от главния път ще намерите сгушена Халачевата къща. Казваме така, защото е построена върху скала и заради денивелацията двора е на две нива. Обърната е изцяло на юг, като от всяка стая се открива прекрасна гледка към Балкана.

Чудната природа и чистия въздух са едни от малкото предимства, които може да Ви предложи това място.

За удобство на своите гости "Халачевата къща" предлага 4 стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, интернет и телевизор. Общият капацитет е 8+3 места.

На първия етаж има трапезария с напълно оборудван кухненски бокс. Къщата разполага с камина и локално парно.

До къщата се намира детски кът, в който има къщичка, пързалка, люлки и Трабант за младите шофьори.

На 200 метра от къщата има голяма поляна за пикник с гледка към Бузлуджа, Шипка и връх Триглав. Района е богат на планински билки, гъби и диви животни. В близост има и рекичка, подходяща за прохладни разходки през лятото.

За любителите на зимния туризъм в местността Узана се намират ски писти, подходящи за начинаещи и напреднали скиори.

За любителите на пешеходния туризъм има еко пътеки в местността Узана и около Дряновския манастир, подходящи и за деца.

Характерни за региона около Габрово са редица празници свързани с Българския бит и култура, провеждащи се ежегодно в ЕМО "Етъра", на връх Шипка, сборовете на Узана и карнавала в Габрово.

Цени по договаряне.

Заповядайте, за да се влюбите в Габровския Балкан!

Координати на къщата:

42.8034 lat 25.2918 long

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Илияна Халачева-Димитрова
Илияна Халачева-Димитрова