Къща за гости Ханът на Бай Митьо

село Донковци · община Елена, област Велико Търново

Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо Къща за гости Ханът на Бай Митьо

Къща за гости Ханът на бай Митьо се намира в село Донковци, на 130 м по въздух от Часовникова кула в центъра на град Елена.

Къщата е с общ капацитет 10 места.

Обектът включва една главна къща, където могат да преспиват до 10 човека в 5 двойни стаи с 3 тоалетни и 1 голяма баня с газов бойлер. Предлагаме безплатен безжичен интернет във всички части. Отолението през зимните месеци е с печки на дърва - джамали.

В отделна постройка се помещават зимна механа-трапезария за 20 човека и напълно оборудвана кухня. Пред механата има лятна тераса с маси, също за около 20 места.

На Ваше разположение е и външно барбекю с пещ за печене на агнета и др.

Осигурен е безплатен частен паркинг. Възможност за настаняване на домашни любимци при допълнително заплащане.

В непосредствена близост (съседен хотел) можете да използвате сезонен външен басейн. Можете да се включите в различни дейности, като конна езда, колоездене и риболов.

Недалеч са селата Търкашени и Яковци, а Велико Търново и Арбанаси са на 27 км.

В пределите на Елена препоръчваме да видите Музей по палеонтология на 120 м, храм Успение на Пресвета Богородица на 160 м и църква Свети Никола Елена на 190 м по права линия. В близост до Елена за приятелите на природата насърчаваме да разгледат Христовски водопад Руховци на 4.9 км, Царското кладенче на 10 км и Златен водопад на 40.9 км по въздух. На харесващите история, култура /изкуство препоръчваме да видят Дряновски манастир Свети Архангел Михаил - с. Дряново на 36.1 км, Преображенски манастир Преображение Господне на 30.2 км и Къпиновски манастир Свети Николай Чудотворец на 11.9 км по въздух в права линия.

Местността е изключителна живописна и е прекрасна за една истински отпускаща почивка!

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 5
Приема кучета:
Басейн:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Димитър Димитров
Димитър Димитров