Къща за гости "Хармана" се намира в село Лява река - планински район, където всеки посетител може да се отдаде на тишина и спокойствие сред природата.

Разположено е в Стара Планина. Разклонението за него се намира в самия проход Хаинбоаз. Указателната табела за отклонението се намира в село Пчелиново. Пътят от Пчелиново до Лява река е около 3 километра, асфалтов.

Къща за гости "Хармана" приема гости целогодишно. Подходяща е за приятелски, семейни и фирмени почивки и празненства.

От къщата пред погледа на гостуващите се разкрива чудесен изглед – живописната планина сякаш е сгушила къщата в прегръдката си, а приятния ромон на реката допълва идиличното усещане за уединение.

Къщата е новопостроена, с обособено място за паркиране на автомобили, озеленен двор с беседка и барбекю. Разполага с: 5 стаи за гости, всяка от които със самостоятелен санитарен възел, просторна тераса. За удобството и комфорта на гостите спомагат и просторната трапезария с уютна камина и напълно оборудваната кухня. Сателитна ТВ.

За най-малките ни гости предлагаме: детска кошара за спокоен и блажен сън, детско столче за хранене, разнообразни играчки, кът за творчество и забавление.

Вашите индивидуални предпочитания и планове за отдих и почивка са наш приоритет!

Приятно място за почивка, съчетало зеленина, спокойствие и тишина - през прозореца на нашата къща ще Ви покажем какво означава това...

Добре дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 3
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Силвия Колева-Видева