Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана Къща за гости Хармана

Къща за гости "Хармана" се намира в село Лява река - планински район, където всеки посетител може да се отдаде на тишина и спокойствие сред природата.

Разположено е в Стара планина. Разклонението за него се намира в самия проход Хаинбоаз. Указателната табела за отклонението се намира в село Пчелиново. Пътят от Пчелиново до Лява река е около 3 километра, асфалтов.

Къща за гости "Хармана" приема гости целогодишно. Подходяща е за приятелски, семейни и фирмени почивки и празненства.

От къщата пред погледа на гостуващите се разкрива чудесен изглед – живописната планина сякаш е сгушила къщата в прегръдката си, а приятния ромон на реката допълва идиличното усещане за уединение.

Къщата е новопостроена, с обособено място за паркиране на автомобили, озеленен двор с беседка и барбекю.

Разполага с 5 стаи за гости, всяка от които със самостоятелен санитарен възел, просторна тераса. За удобството и комфорта на гостите спомагат и просторната трапезария с уютна камина и напълно оборудваната кухня. Сателитна ТВ.

За най-малките ни гости предлагаме: детска кошара за спокоен и блажен сън, детско столче за хранене, разнообразни играчки, кът за творчество и забавление.

Вашите индивидуални предпочитания и планове за отдих и почивка са наш приоритет!

Приятно място за почивка, съчетало зеленина, спокойствие и тишина - през прозореца на нашата къща ще Ви покажем какво означава това.

Добре дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Къщи: 1
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Силвия Колева-Видева
Силвия Колева-Видева