Къща за гости Hello Sofia

град София · община София, област София

Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia Къща за гости Hello Sofia

Разположена на 2 минути от централната метро станция - Сердика, къща за гости Hello Sofia се помещава в сграда от началото на 19 век с частиано реновиран интериор и стаи.

Местоположението в самия център на столицата е перфектно от гледна точка на достъп от всяка важна точка на града. В непосредствена близост /3 минути/ е с хотел Шератон, ЦУМ и метростанция Сердика - гарантираща лесен достъп за минути до Гарата и Автогарата, както и до Летище София. Всички стаи са обзаведени и декорирани с индивидуални мебели и обзавеждане от естествени материали.

Ето още някои от предимствата на Хело София Гестхаус: максимално ниски цени с отстъпки за групи и престой, удобни легла с мемори матраци, завивки и бельо от 100% естествени материали - памук, одеяла от вълна, 32-40 инчови HDTV, кабелна телевизия, безплатни карти и разглеждане на София с гид, безжичен интернет, eco-friendly осветление и отопление с ниско-емисионни климатици, cобствени бани в много от стаите, възможност за ползване на обща част с кухня, паркинг пред София Гестхаус - платен през деня и безплатен от 19:30 до 7:30, платен охраняем паркинг зад къщата.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Единични стаи: 2
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1
студиа: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Марин Пашов
Марин Пашов